Ο Μπάμπης Καραταγλίδης πρόεδρoς του Ε.Β.Ε Καστοριάς ίσως πιστεύει τον ψήφισαν, για να κάνει διαπιστώσεις λουκέτων στις επιχειρήσεις


 

 Ο Μπάμπης Καραταγλίδης  πρόεδρος του Ε.Β.Ε Καστοριάς έκανε "βαρυσήμαντες" διαπιστώσεις για την φτώχεια τα λουκέτα την ανεργία και τα λουκέτα στον νομό της Καστοριάς σε τοπικό ραδιόφωνο.

<<< Εκρηκτική η κατάσταση με την ακρίβεια την ενέργεια και τα πολλά λουκέτα>> Είπε !! Και ως άλλος δημοσιογράφος ο πρόεδρος του Ε.Β,Ε Καστοριάς έδωσε νέα ανησυχητικά στοιχεία !!

Μάλλον  πιστεύει ο,τι τα μέλη και δεν ξέρουμε πόσα μάλλον τα ελάχιστα εναπομείναντα τον ψήφισαν για να κάνει διαπιστώσεις , και όχι για να λύνει προβλήματα, και μάλιστα τώρα που ως πρόεδρος εκλέχτηκε με την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δεδομένου ο,τι ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη της ΝΔ. 

Στην φωτογραφία "στημένος" σε αναμονή φωτογράφισης κατά την τελευταία  επίσκεψη του ¨Αδωνις Γεωργιάδη για τα εγκαίνια εγκαταστάσεων Φυσικού αερίου που έλαβε όμως χώρα σε πολυτελές ξενοδοχείου, παγκόσμια πατέντα εν όψιν εκλογών!!!


 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πέθανε ξαφνικά η ΤΡΙΤΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΗ προϊσταμένη στο «Ερρίκος Ντυνάν» Ελισσάβετ Διαλυνά-Δραμουντάνη σε ηλικία 55 ετών..

Θλίψη για το θάνατο 39χρονης

Καστοριά: Θλίψη στην Καστοριά – Πέθανε ξαφνικά και απροδόκητα 45χρονος - μετά τον 66χρονο χθες